Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani vabi študente k vpisu v kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani vabi študente k vpisu na kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti. Vpis na dejavnosti, ki prinašajo 3 ali 4 kreditne točke v okviru splošne zunanje izbirnosti, poteka od 1. 9. 2023 do 30. 10. 2023 prek spletne prijavnice, dostopne tukaj. Za olajšanje izbire bodo 12. 9. 2023 spletni informativni dnevi.

Ponudba študijskega leta 2023/2024 je obogatena z vsebinami, ki poudarjajo razvoj digitalnih kompetenc, osebnega in poklicnega razvoja, učinkovitega dela, projektnega vodenja, podjetništva, kreativnosti, inovativnosti, ter kompetenc za uravnoteženo psihosocialno in fizično življenje, komunikacijo ter trajnostni razvoj. Obštudijske dejavnosti omogočajo razvoj ključnih vodstvenih, komunikacijskih in timskih sposobnosti, ki so nepogrešljive ne glede na področje dela. Poleg tega spodbujajo interdisciplinarno sodelovanje med študenti različnih fakultet in akademij, kar omogoča poglobljeno razumevanje problematik iz različnih perspektiv. Tovrstno povezovanje presega omejitve študijskih programov in spodbuja ustvarjalno razmišljanje ter inovativnost. Kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti tako dopolnjujejo formalno izobraževanje ter ga tudi obogatijo in nadgradijo. Aktivno vključeni študenti pridobijo dragocene izkušnje, ki jim olajšajo prehod na trg dela ter jih postavijo v vlogo inovatorjev in spodbujevalcev pozitivnih družbenih sprememb.

Vpis na kreditno vrednotene obštudijske dejavnosti je omogočen študentom Univerze v Ljubljani z veljavnim statusom študenta v tekočem študijskem letu na enem izmed bolonjskih študijskih programov (1. in 2. stopnja). Vse pomembne informacije o vpisu so dostopne na povezavi tukaj.

Za lažjo odločitev pri izbiri bodo potekali spletni informativni dnevi 12. 9. 2023 med 16.00 in 21.00 uro. Na informativnih dnevnih bodo nosilci in izvajalci na kratko predstavili potek posamezne dejavnosti in ključne poudarke ter bili na voljo za vprašanja študentom. Prijavite se lahko na portalu POPR.

Več

Notices

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Nike Kocijančič Pokorn

Department of Geography

Change of Office Hours Simon Kušar

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Martin Anton Grad

International Office, Faculty of Arts

The International Office of the Faculty of Arts will be closed from 1st August and 16th August.

International Office, Faculty of Arts

The International Office of the Faculty of Arts will be closed from 1st August and 16th August.