Nova knjižna akcija: kompleti treh knjig po 15 evrov

Rek, da so trije gneča, ne drži vedno. To dokazujejo tudi kompleti treh knjig, ki so na voljo v tokratni knjižni akciji »Tri za eno, pa še tisto s popustom« v Knjigarni Filozofske fakultete (28. 2.–4. 3. 2022). Vabljeni alumni psihologije, študenti psihologije in seveda vsi ostali.

Cena kompleta je 15 evrov. Komplete knjig lahko tudi malo premešate. Pomembno je le, da pri kompletu, ki ga boste izbrali, obdržite prvo knjigo, drugi dve knjigi pa lahko poljubno zamenjate z drugimi ali tretjimi knjigami po vrsti iz ostalih kompletov.

Veseli bomo vašega obiska v naši knjigarni, ki je odprta od ponedeljka do petka, od 9. do 16. ure, in se nahaja v pritličju fakultete. Če ste se med korono navadili naročanja na dom, pa lahko pišete na e-naslov: knjigarna@ff.uni-lj.si. Ne pozabite pripisati svojega naslova in kompleta, ki ga naročate v prvotni ali premešani obliki. Če želite, da bodo knjige na voljo v knjižnici ustanove ali podjetja, v katerem delate, pa tudi ne bomo hudi, če jim posredujete našo ponudbo in prišepnete, da enaki pogoji veljajo tudi za njih.

 

Stroški pošiljanja znašajo 3,40 evrov, tudi ob naročilu dveh ali več kompletov.

 

Zadnje novice
28. 03. 2024

Podkast Lukavstvo uma s Primožem Krašovcem

Izšla je 12 epizoda kultnega beograjskega podkasta Lukavstvo uma.
27. 03. 2024

Izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska prejela najvišje poljsko odlikovanje za zasluge

Od leve: Andrzej Duda, Predsednik Republike Poljske, izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska, Alojz Kovšca in Andrzej Gosek, župnik (foto: Marko Jan Vukajlović)