Sprejem za športnice in športnike

Skupna fotografija vseh udeležencev srečanja

Skupna fotografija vseh udeležencev srečanja

10. 6. 2024 je dekanja Filozofske fakultete prof. dr. Mojca Schlamberger Brezar sprejela športnice in športnike, ki so v tekmovalnem letu 2023/2024 zastopali barve fakultete. Ekipe Filozofske fakultete so zastopali športniki v naslednjih kategorijah: odbojka, odbojka na mivki, košarka, košarka 3 x 3 (ekipe študentov in študentk) ter futsala. Največji uspehi športnih ekip so bili naslednji: odbojka (študentke) 3. mesto; odbojka na mivki (študentje) 3. mesto, košarka (študentke) 5. mesto. 

Na sprejemu se je po dekanjinem nagovoru predstojnik Pedagoške enote za šport pred. Gregor Hribar zahvalil študentkam in študentom za sodelovanje in predstavil rezultate športnih ekip fakultete ter posebej poudaril, da je zadovoljen, ker Filozofska fakulteta podpira tekmovalni šport. Skupaj z kolegom pred. Alešem Močnikom sta povzela letošnjo sezono, vsi prisotni športniki pa so prejeli praktično darilo.

Zadnje novice

Zaključek projekta E+ Literatura v praksi

Logotip projekta

Spomini na študij in branje poezije uglednih slovenskih pesnic in pesnikov

Produkcijska ekipa: študenti UL AGRFT

Priznanje za uspešno sodelovanje pri Poletni šoli Bovec

(Od leve proti desni) Prof. dr. Irena Samide, izr. prof. dr. Christina Barretta in koordinatorica za Filozofsko fakulteto prof. dr. Patrizia Farinelli (foto: Janez Zalaznik)