Znanstvenoraziskovalni inštitut

Orodje za povezovanje in prijava na razpis MSCA podoktorske štipendije 

V okviru zveze EUTOPIA so pripravili spletno orodje za povezovanje (MSCA Partnering Tool), ki je namenjeno povezovanju podoktorskih raziskovalk in raziskovalcev ter mentoric in mentorjev univerz EUTOPIA za namen sodelovanja v projektnih prijavah na razpis Marie Sklodowska-Curie Podoktorske štipendije (MSCA PF). 

Če ste podoktorski raziskovalec oz. raziskovalka in vas zanima prijava na razpis MSCA podoktorske štipendije, vas v okviru zveze vljudno vabijo, da si prek strani MSCA Partnering Tool  poiščete ustrezne mentorje oz. mentorice s tujih univerz zveze EUTOPIA, ki poleg Univerze v Ljubljani združuje še CY Cergy Paris Université, Univerzo v Warwicku, Vrije Universiteit Brussel, Univerzo v Göteborgu in Univerzo Pompeu Fabra v Barceloni.

Mentorico oz. mentorja lahko poiščete tukaj, svoj interes za sodelovanje pa jim lahko pošljete do 30. junija 2021 (prijavnica je dostopna tukaj). 

Izbirni postopek podoktorskih raziskovalcev in raziskovalk bo voden na posamezni EUTOPIA univerzi na podlagi oddanega interesa za sodelovanje. Izbrani raziskovalci in raziskovalke bodo povabljeni, da z mentorjem oz. mentorico pripravijo in oddajo projektno prijavo na razpis Obzorja Evropa MSCA PF do oktobra 2021. 

Več o razpisu MSCA PF, skupaj s pogoji in navodili za prijavo, si lahko preberete tukaj, več informacij o orodju za iskanje mentoric in mentorjev z univerz EUTOPIA pa je dostopnih tukaj

Obvestila

Štipendije Utrechtske mreže za študente in mlade raziskovalce Univerze v Ljubljani

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Odprtost fakultete v času kolektivnega dopusta - 2. 8. do 13. 8. 2021

Oddelek za klasično filologijo

Tajništvo in knjižnica

Oddelek za muzikologijo

Zunanji izbirni predmeti Akademije za glasbo

Oddelek za prevajalstvo

Knjižnica v času kolektivnega dopusta

Oddelek za germanistiko z nederlandistiko in skandinavistiko

Knjižnica v času kolektivnega dopusta

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Knjižnica v času kolektivnega dopusta

Oddelek za prevajalstvo

Oglas za delo

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Sprememba GU Kristina Gregorčič

Oddelek za prevajalstvo

Tajništvo OP