Oddelek za sociologijo

Prijave magistrskih tem

Pozdravljeni.

Radi bi vas spomnili na študijsko obveznost v 2. letniku 2. stopnje, ki se nanaša na prijavo teme magistrskega dela.

Glede prijave tem magistrskih del je fakultetni Pravilnik o zaključku študija na študijskih programih druge stopnje natančen. V 6. členu je zapisano, da »študentka prijavi temo magistrskega dela praviloma do začetka četrtega semestra magistrskega študija«.

S spodbujanjem, da se držimo zapisanih pravil, vam želimo  pomagati, da se čim prej lotite izdelave magistrskega dela, da vas ne bo prehitel čas, in prihraniti administrativne neprijetnosti v nadaljevanju študija, ki so lahko so tudi finančne narave.   (Pri tem bi vas radi opozorili: ne pozabite vpisati vseh izpitov  v indeks še za časa statusa študenta ter v tajništvo dostaviti potrdil o opravljenih zunanjih izbirnih predmetih na drugih fakultetah. To lahko vpliva na plačilo zagovora magistrskega dela: https://www.ff.uni-lj.si/studij/magistrski-studij-2-stopnja/vpis-napredovanje  Cena zagovora je po trenutnem ceniku FF 1.000, 40 eur).

Zagotovo je težko uskladiti svoja pričakovanja in pričakovanja mentorja/mentorice glede naslova in vsebine magistrskega dela, še posebej če gre za dvopredmetno zaključno delo. Vseeno vas pozivamo, da se držite prijavnega roka. Prijave tem magistrskih del skupaj z dispozicijo oddajte fizično ali po e-pošti v tajništvo, najkasneje do petka 1. marca 2024; vse prijave pregleda oddelčna komisija.

Če ste glede administrativnih vidikov v kakšni dilemi ali imate vprašanje, se obrnite na tajništvo. Vsebinska vprašanja  morate seveda rešiti s svojimi mentorji oziroma mentoricami.

Želimo vam uspešno delo.

 

Obvestila

Oddelek za umetnostno zgodovino

Uradne ure 24. 4. 2024

Oddelek za prevajalstvo

Knjižnica v času prvomajskih praznikov

Oddelek za germanistiko z nederlandistiko in skandinavistiko

Knjižnica v času prvomajskih praznikov

Osrednja humanistična knjižnica

Sprememba urnika: knjižnica Oddelka za anglistiko, germanistiko in prevajalstvo, 30.4.

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Knjižnica v času prvomajskih praznikov